måndag 4 februari 2013

Pyttesupport på jätten Microsoft


Idag har jag suttit i telefonkö till säljsupporten på Microsoft. Jag har en utvecklarlicens som jag ville undersöka möjligheterna och villkoren för att kunna förnya och hittade ett telefonnummer på Microsoft Sveriges hemsida som tar en till säljsupporten.

Jag ringde upp och fann mig vara på "plats 3 i kön". Najs, då borde det gå fort! Sådär 10 minuter senare hade jag avancerat till "plats 2 i kön". "Fan vad en del tjötar", tänkte jag. Ytterligare sådär 15 minuter senare talade pratorn om att jag hade "plats 1 i kön".

Tiden gick....

...och tiden gick....

....och den gick ännu mer tills batteriet på telefonen började bli besvärligt låg. Då var jag uppe i totaltiden 40 minuter där jag var 60:e sekund hört en prator upplysa mig om att jag befann mig i en väldigt långsamt avancerande kö.

Jag insåg plötsligt att det antagligen inte satt någon alls och betade av kunderna utan mitt avancemang berodde på att folk helt enkelt gett upp, precis som jag gjorde. Microsofts antagligen enda supportperson var på långfika eller kanske tog en tupplur eller nåt. Vill man  inte sälja nåt på det företaget? Eller skiter man i kunderna för att grejerna säljer bra ändå? Nytt försök i morgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...