onsdag 20 februari 2013

Respektlöst mot kunderna!

 
Har ni noterat hur påläggspaketen numera består av lätt rosafärgad plast på den sida som vänds mot kunden när den ligger upplagd i butik? Ovanstående paket med skinka, av märket Scan, har två olika plastkvalitéer; på baksidan en helt transparent plast och på framsidan en lätt tonad plast som ska göra att skinkan ser mer rosa och därmed aptitligare ut.
 
Detta är väl ändå ett jäkla fusk! Tidigare var det någon enstaka som körde detta men nu börjar det bli allmänt använt verkar det som. Vad är det för fel med att visa upp maten som den ser ut? Man har tagit fasta på att konsumenterna tittar på färgen på köttet och därför förstärker man den för att man tycka att den ser bättre ut och därför köpa den. Hade någon accepterat om bilhandlarna gjorde likadant? Att bilen är inslagen  en plastfilm som förstärker färgen i affären men att den blir lite mer "urvattnad" i färgen när jag kommer hem och tar bort plasten? Knappast!
 
Detta är grymt respektlöst mot kunden anser jag! Jag vill se hur maten ser ut på riktigt innan jag köper den. Skäms!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...