fredag 1 mars 2013

Jag kämpar för livet


Nu är det betalt och klart. Den 23:e mars är jag med på eventet "Vi kämpar för livet", en heldag med träningsaktiviteter på Nordic Wellness på Lindholmen, för insamling av pengar till Barncancerfonden. På schemat har de Cykel, Bodybalance, Grit, Vipr, Bodycombat och lite annat. Varje pass kostar 100kr och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden.

Sist jag trampade mot cancer var det på Rosa Dygnet där jag körde tre timmar spinning för att stödja bröstcancerforskningen. Denna gången har jag bokat fyra timmar spinning. Jag börjar kl 0900-1000 med Moa Richard och avslutar det hela med Andréas Kson Edman mellan 1200 och 1300. Kul att pricka in två så fina SATS instruktörer på samma dag.

Jag kämpar för livet men förhoppningsvis för någon annans. 400 kronor är inte så mycket men förhoppningsvis bidrar det till att, om kanske inte rädda livet på något barn, i alla fall göra det lite lättare.

Ännu är det inte för sent att boka in sig på en plats om man vill förena nytta med nöje: http://www.vikamparforlivet.blogspot.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...