söndag 24 mars 2013

Nu är det klippt!


Man går i sina hjulspår och upprepar samma beteende år ut och år in. Caféer, affärer, tandläkare, frisörer, etc. Samma ställen, samma personer. Det är klart att vi håller oss till det vi vet är bra men samtidigt kan det vara lite kul att förnya sig ibland och testa nåt annat. Prova den där konstiga soppan man aldrig testat innan eller varför inte byta frisör. Det gjorde jag.


Jag hamnade hos Darwall & Co, en liten frisersalong som ligger centralt på Postgatan 2B. Lena som jag klipper mig hos är lite av en konstnär med en riktigt skön inställning. Det är alltid roligt att träffa duktigt yrkesfolk som brinner för det de håller på med. Lena är en sådan person. Om så världen hade gått under hade hon fortfarande stått där och klippt bara för att hon älskar att skapa frisyrer.

Jag har väl inte den knepigaste frisyren att fixa; kort och koncist har jag brukat ha det. Nu är det ännu kortare och koncisare :) Lite mer attityd än innan och Lena tog det på första försöket. I like :) Sen gillar jag salongen också. Den här gammaldags typen av stolar; svart skinn med askoppar i armstöden. Massa kul att plåta här .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...