lördag 23 mars 2013

Nu har jag kämpat för livet i 4 timmarDär satt den! Grymt kul att få cykla 4 timmar och samtidigt stötta Barncancerfonden med 400 spänn som förhoppningsvis hittar ett bra syfte! Det handlade om Vi Kämpar För Livet, en insamling till Barncancerfonden, som arrangerades av Nordic Wellness på Lindholmen men som instruktörer från andra träningskedjor givetvis glatt hjälpte till på också. Vad gör man inte för den goda saken?


Varje pass kostade 100 spänn och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden så varför inte tänkte jag. Gör nåt gott för andra och få ut nåt gott av det själv också.


Jag började min träningsdag med vår egen SATS instruktör Moa Rickard som öppnade hårt med ett av sina grymma pass som verkligen satte nivån för dagen. Trots planerade 4 timmar gick det liksom inte att fega utan det var ett pass som vilket som helst.Pass nummer 2 var en blandning där ca hälften cyklade och de andra körde med crosstrainers. Intressant och kul upplägg där Therese Popristov och Emil Forss bjöd på ett jäkla driv som lyfte taket emellanåt. Inte mycket att fega på där heller. Efter dessa 2 timmar kände jag mig fortfarande riktigt på hugget och vägen mot mål kändes inte så jättelång.


Pass 3, ett RPM-pass, med Jimmy Andersson och Annika Söderström var inte sämre det. Full fart och sen öka efter hand :) När det passet började komma mot sitt slut började benen allt kännas lite tunga och det är kanske inte så konstigt med 3 pass på raken i ett högt tempo.


4:e och sista passet, ett asgrymt pass med vår egen Andréas Kson Edman från SATS, fick avsluta mitt tränande idag och jag gjorde mitt bästa för at avsluta detta lika starkt som jag började men fick ge mig lite grann efter en kvart och sedan hålla tillbaka pulsen till max 90%.

Jäkligt bra initiativ tycker jag! Jäkligt kul att få vara med! Tackar så mycket! Nästa gång blir den nog 5 timmar :)

Jag hade kameran med också och försökte få till lite bilder men det är lite bökigt när det är så pass mörkt som det är i en träningssal och folk envisas med att röra sig, haha :) Lite trevligt att det satt med några som jag vanligtvis brukar tampas i en spinningsal med också. Pulskurvan över passet blev också minst sagt imponerande.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...