söndag 17 mars 2013

Träningsveckan 11-17 mars

 
Även denna vecka har präglats av samma ihållande förkylning som förra veckan. Pass efter pass har jag bokat av när jag insett att halsen har varit för risig för att våga träna med. Dock har det långsamt blivit bättre och på lördagen vågade jag mig på att delta på invigningen av SATS Eriksberg. Tanken var att gå ut försiktigt och hålla pulsen på en hyfsat låg nivå men jag drogs snabbt med i Martinas grymma "hela havet stormar" och körde max i alla fall.

Det blev också veckans enda pass och kurvan ovan visar i vilket fall full pott på träningsindex trots att en pulstopp på 98% kanske var lite väl högt.

Nästa vecka kommer jag att börja köra som  vanligt igen och hoppas att det håller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...