söndag 24 mars 2013

Träningsveckan 18-24 mars

 
Efter två veckors förkylning började jag känna mig ordentligt mycket bättre och gick ut hårt på måndagen med en 75 minuter spinning där jag kände mig urstark och presterade bra. Efter en dags vila var det dags för den efterlängtade Kinesisen. Denna gången undrade jag allt om saker verkligen stod rätt till när Moa började lägga ut papperstallrikar på golvet men jadå, det fanns en plan. Utfall med ena foten i en tallrik för att kunna glida över golvet med foten och vips, så hade vi hittat en ny muskel eller två att få träningsvärk i.

Torsdagens cykelpass blev jobbigt för benen. Träningsvärken från Kinesisen fick mig att hålla mig för skratt. Det var t o m jobbigt att ta på sig byxorna :)
Fredagen höll jag mig lugn och samlade krafter för att på lördagen delta i "Vi Kämpar För Livet", en insamling till Barncancerfonden, där jag cyklade 4 timmar på förmiddagen. Ett riktigt jobbigt pass, men asgrymt! Efter detta pass talade min träningsklocka glatt om för mig att jag nu hade 120 timmars återhämtning att se fram emot. Släng dig i väggen! På måndag är det dags igen :)


Måndag: 75 minuter spinning på SATS Landala. PTE 5.0
Tisdag: Vila
Onsdag: Kinesis på Kungsgatan. PTE 4.2
Torsdag: 90 minuter spinning på Landala. PTE 4.3
Fredag: vilodag
Lördag: 4 timmar spinning för insamling till Barncancerfonden. PTE 4.5
Söndag: Vilodag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...