söndag 10 mars 2013

Träningsveckan 4-10 mars...not

 
Denna vecka har det inte blivit något tränat överhuvudtaget. Jag skulle tillbringa 4 dagar i Kista på tjänsteresa utan någon träning och sedan satsa på att ta ingen lite på fredag till söndag istället. Så blev det inte.

Redan på måndagen började jag känna mig ordentligt förkyld och sedan hankade jag mig fram på jobbet med snuva, ont i halsen och huvudvärk fram till torsdag kväll då jag åkte hem. Fredag jobbade jag hemifrån och även lördag och söndag präglades av hosta och huvudvärk. Tack och lov har jag sluppit feber (läs: har inte brytt mig om att kolla).

Så ingen träning denna vecka och tyvärr är jag i skrivande stund nu på söndagkvällen fortfarande markant risig i halsen och dras med denna huvudvärk. Några lugna dar till väntar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...