torsdag 25 april 2013

Albylen blir indian

Vilken skön morgon det var att vakna upp till igår. Efter den sena natten efter min ankomst blev det lite sovmorgon och när jag slagit upp ögonen var det bara att kliva ut på balkongen rätt ut i morgonsolen. Therese lägenhet ligger helt perfekt med sol hela dagen och nästan nere vid vattnet.

Det var Therese lediga dag så vi tog en morgonpromenad där hon visade mig runt i området, vi handlade lite frukost och gick sedan tillbaka hem för att väcka Michaela och käka lite.
Sedan gick vi ner till stranden alldeles nedanför där vi tillbringade större delen av dagen. Solen tar riktigt bra här och jag brände mig såklart. Två ställen är nu riktigt röda; en missad punkt vid klockan och mitt på skallen pga det snaggade håret. För övrigt är jag bara lätt indianlik, haha. Det är fortfarande väldigt varmt här trots att Calima, den heta ökenvinden, har börjat lägga sig. Runt 30 grader. I like!

På kvällen gick vi och käkade pizza och jag fick träffa några fler ur teamet härnere. Skönt gäng. Vi stack vidare till Nirvana, ett favorithäng här, efter vi käkat där vi tog en bärs och kastade lite pil. Kul!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...