söndag 28 april 2013

Hasta mañana

Lördagen har varit lite avslagen då vi kom hem från Puerto Rico sådär vid trakten av att tuppen normalt vaknar. Vid 12-snåret var vi iaf på fötter och hade en hel dag där Therese var ledig. Hon hade dagen innan fått det glädjande beskedet att hon skulle få byta lägenhet till en mycket finare och att nycklarna skulle levereras under dagen iom att det var hennes lediga dag så att hon skulle slippa flytta på kvällen.

Vi gick upp på takterassen för att sola i väntan på nycklarna som hon senare fick meddelande om skulle levereras vid 17. Vid 18 hade det fortfarande inte kommit några nycklar så vi träffade några av tjejerna från hotellet och gick ut och åt pizza. Restauranger brukar ha fri wifi så det gäller att passa på att Facebooka, maila och vad man nu behöver göra.

Tillbaka vid ca 20 låg då de efterlängtade nycklarna där. Snacka om mañana, då kunde hon ju lika gärna fått dem på en vanlig arbetsdag, nu hade vi bundit upp hela eftermiddagen. Vi hjälptes alla åt att snabbt flytta prylarna de 10 meter det handlade om. Fasen vilken fin lägenhet. T o m fri wifi även om den nås på endast 1m2 av balkongen som annars är sådär 15 meter lång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...