söndag 28 april 2013

Jäklar vilket party

Igår kväll tänkte vi lägga oss tidigt med tanke på fredagens utsvävningar. Det fanns dock de som var av en annan upfattning. Ca 5-600m bort satte de upp en scen och på kvällen så drog det igång en konsert mellan 22 och midnatt följt av ytterligare 5 timmar party med assköna remixar och ett vansinnigt tryck. Ljudnivån i lägenheten var fantastisk, glöm det där med att sova. Dessutom var ju musiken grymt bra! När de stängde ner vid 5 fick vi några timmars sömn fram till 8 när Therese väckte mig.

Med ögonen i kors stapplade vi ner till hotellet, hon för en Powerwalk med gästerna, jag för ytterligare en dag i solen. För att inte somma i solstolen begav jag mig ut på en liten 2-timmars foto-walkabout för att kolla omgivningarna och kanske få nån bra bild. Det finns ett hotellkomplex, Anfi, som är så jäkla stort, med gröna trädgårdar, palmer, buskar, blommor och en fantastiskt fin sandstrand. Detta var jag bara tvungen att se och utsikten mot bukten och Sunwing var fantastisk. Vet inte exakt hur långt jag gick men en dryg mil blev det nog.


2 kommentarer:

 1. Hälsa och fota massor!!! Stor kram från mig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan du ge dig på! 1400 bilder and counting :)
   Kramar

   Radera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...