torsdag 25 april 2013

Många som får smörj

Idag har det bara varit en första klassens slappardag. Therese har jobbat medan jag och Michaela legat och slappat vid poolen. Mycket nytt folk idag, det är bländande vitt både här och där, vitt med toner av rosa :)  Det är en ruskig åtgång av solskydd idag, det smörjs både högt och lågt.

Vid 12 körde vi vattengympa ledda av en förstklassig fd SATS-instruktör aka Therese. Kul pass och en del riktigt bra övningar. Det var ett mycket högt deltagande och det var kul att se den stora spridningen i både ålder och kön. Ja, spridningen i kön var kanske inte så jättestor när vi nu bara har två kön att välja bland, men ni fattar vad jag menar.

Temperaturen nu mitt på dagen har krupit upp mot 35 grader och i skrivande stund sitter vi under ett parasoll och väntar på att få kolla på när Therese dömer vattenbasket. Vilket kul jobb hon har, att få jobba med det man älskar och i en sån här miljö.

Ikväll ska vi äta lite kinesiskt och sen kolla på det nya showteamet som debuterar med en ABBA-show. Det ska bli kul att se vad de kan göra. Jag hörde lite av dem på dan och det lät mycket lovande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...