tisdag 2 april 2013

Rena prisbomben

 
 
Då har jag varit på "shopping-Spree" igen. Jag behövde lite prylar till kameran och DealExtreme i Hong Kong är definitivt ett måste för den som vill ha schyssta prylar till mycket schyssta priser.
 
Jag beställde en fjärrutlösare, ett set mellanringar för makrofotografering och tre olika 77mm filter fördelat på 4 olika försändelser för att minimera risken att fastna i tullen. Priserna på prylarna är ruskigt bra:
 
  • Fjärrutlösare till Canon, $6,76
  • Mellanringar till Canon, $8,21
  • IR-filter 77mm, $27,95
  • UV-filter 77mm, $10,2 (Den är t o m märkt Canon, haha)
  • ND8 filter 77mm, $8,05
Totalsumman blev $61 vilket är ca 415 SEK. Inklusive frakt!  Bara fjärrutlösaren kostar runt 550-600 kronor i Sverige, ett ND8 filter med 77mm gänga drygt 900 kronor.  Leveranstiden låg runt 14 dagar vilket är helt ok med tanke på priset.

Många kameratillbehör har det blivit under åren. Vad sägs om ett batterigrepp + 2 batterier till Canon EOS 5D för 450 spänn. Bara batterigreppet kostar runt 2,000 här hemma(!)

De har precis allting på det där stället, allt mellan himmel och jord. En hel del skräp men mycket bra prylar också. Jag kan verkligen rekommendera ett besök: http://dx.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...