söndag 7 april 2013

Träningsveckan 1-7 april

 
 
Efter att ha börjat veckan med en, sedan förra veckan, fortsatt nedåtgående prestationstrend i brist på vila så bestämde jag mig att ta fredag-söndag träningsfritt i syfte att låta kroppen återhämta ordentligt. På lördag lunchtid hade jag fortfarande 80 timmars återhämtningsskuld vilket är lite mycket. Totalt hanns det med, förutom ett par halvtimmar gymträning, tre gruppträningspass där jag knappt lyckades komma upp i röd pulszon, bara endast 8 minuter av de totalt 3,5 timmar jag kört under veckan körde jag i röd zon.
 
Det enda riktigt positiva med veckan var att jag äntligen lyckades slå mitt burpees-mål på Kinesisen. Jag har länge harvat med att försöka hinna med 27 burpees på 90 sekunder och nu satt den trots att pulsen inte ville upp högre än 92%. Lite högre puls hade gett mig lite mer syre och kanske 1-2 burpees extra. Trots detta var jag rätt nöjd måste jag säga. Det finns hopp om 29-30 kanske.
 
Måndag: 90 minuter spinning. PTE 3.7
Tisdag: vila
Onsdag: 55 minuter Kinesis. PTE 3.0
Torsdag: 90 minuter spinning. PTE 3.6
Fredag-Söndag: vila

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...