söndag 14 april 2013

Träningsveckan 8-14 april

 
En hyfsat bra vecka blev det. Jag hann med 5 pass och höjdpunkten denna veckan var Martinas tröskeltest där syftet var att hitta den maximala arbetspuls man länge bara kan ligga och mata på utan att utveckla mjölksyra. Under 20 minuter skulle vi försöka hålla en så hög och jämn puls som möjligt utan att passera mjölksyragränsen. Jag gick ut lite lågt, trodde att jag nog skulle hitta min tröskel på nånstans runt 87% men jag fick öka på efter några minuter för att sedan öka lite till mot slutet. jag tror nu att min tröskel ligger närmare 90-91% av maxpuls.
 


Måndag: 90 minuter spinning. PTE 3.9
Tisdag: vila
Onsdag: 55 minuter Kinesis. PTE 3.3
Torsdag: 45 minuter i gymmet. PTE 2.0 samt 90 minuter spinning. PTE 3.2
Fredag: vila
Lördag: 55 minuter spinning. Tröskeltest. PTE 4.0
Söndag: vila


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...