tisdag 30 april 2013

Va?! Jobbar jag här?

Nu har jag tillbringat en vecka på Sunwing Arguineguin, fått en riktigt bra solbränna och har synts varje kväll, med min inte alltför diskreta kamerautrustning, plåtandes showerna varje kväll. Jag har blivit uppmärksammad. Vingpersonalen springer runt i svarta byxor och orange tröjor, jag springer runt med svart linne och orange ryggsäck på dagarna och en fet kamera på kvällarna och tillbringar tid med personalen. Jag vet inte om det egentligen betyder något men jag har under de senaste dagarna lagt märke till att gäster har börjat hälsa på mig, bara i morse två stycken jag inte känner igen. Intressant. Jag borde få betalt ;-)

Det jag däremot skulle vilja ha är ett nyckelkort så jag kommer upp på hotelltaket. Vilka sköna bilder man kunde fått därifrån. Jag tog min Lensbaby med mig, ett objektiv där man kan lägga på en skön softspot i mitten, och tänkte försöka ta mig upp på taket. Det var, inte så förvånande, stängt och det krävs ett nyckelkort :-/ Det fanns dock ett sätt, att från brandtrappan klättra ut på en avsats och sedan hoppa en meter och häva sig upp....på 10:e våningen...men jag fegade lite där :-)

Jag fick nöja mig med en bild från brandtrappan från vilken man inte får med hela poolområdet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...