måndag 29 april 2013

Walkabout i Arguineguin

Morgonen började med en härlig powerwalk på 45 minuter med Therese i den svala morgonluften. Efter lite frukost stack jag ner till de lite äldre delarna av Arguineguin som ligger nere vid hamnen. Det ligger en del fina fiskebåtar i hamnen och kvarteren intill består av lite trängre gator och gränder med små hus, en del målade och dekorerade på det mest fantasifulla sätt. Jag hittade också några små fina Tapas-restauranger och caféer i området, ett par låg vid ett litet trekantigt torg skuggat av ett stort träd som var beskuret till ett tak.

Efter min fototur var jag lagom uppvärmd för ett 45 minuters gympass. Gymmet är inte särskilt stort men det finns ändå grejer så man klarar att hjälpligt träna det mesta. Axlarna, biceps och triceps fick sig en genomkörare idag. Efter gymmet blev det ett pass vattengympa under Therese ledning och sedan även en vattenbasketmatch som var så kul. Lustigt hur pappor, framförallt de med söner, ska ta allt på så blodigt allvar. Alla vann....eller ja...alla vuxna vann drinkbiljetter denna matchen.

Ikväll är det ytterligare ett nytt tema, Eurovision, på showen som vi ska gå och kolla in på vid 21. Fram tills dess är det ett par timmars latande i solen och en middag. Over and out!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...