söndag 12 maj 2013

En riktigt stolt farsa

 
Helgen har gått i ett och det har inte varit en enda lugn stund. Min ena dotter, Pauline, har varit i stan och hälsat på och i samband med detta fick jag chansen att rå om både Nathalie och Pauline samtidigt en kväll vilket var alldeles särskilt roligt. Vi käkade lax och jätteräkor i chilli och vitlök och satt och tjötade hela kvällen om en massa saker.

Nathalie berättade en grej som gjorde mig så himla stolt som förälder. Hon håller på med Thaiboxning och hade varit iväg på en tävling där hon skulle supporta de fighters som skulle tävla men hamnade plötsligt i ringen mot en, både ordentligt tyngre och även längre tjej, som behövde ytterligare en vinstmatch för att kvala in till SM (hon hade ingen motståndare så Nathalie fick rycka in med kort varsel).

Vem vann? Min dotter såklart!
Hur? Med en hoppspark mot huvudet vilket resulterade i knockout!

Satan vad stolt jag blev att få höra detta! Min dotter :) Ingen tävlingsvana och inte i tävlingsform och hon sätter dit en SM aspirant i en tyngre viktklass i andra ronden i en fullkontaktmatch. Detta kommer att bli kul att följa i framtiden när hon sätter igång med att tävla. Bilden ovan är tagen på en riktig match i Thailand och vem vet, kanske står Nathalie i en sån ring nån gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...