söndag 19 maj 2013

Medan andra trängdes i stan

 
Lördagen präglades av en hel hög aktiviteter för de flesta; springa Göteborgsvarvet, titta på Göteborgsvarvet, kolla på hockey och på kvällen - Eurovision Song Contest.
 
Eller så kunde man ägna sig åt helt andra saker i det fantastiskt fina vädret. Jag och Helene tog våra cyklar och stack upp till Stora Delsjön där vi spenderade hela dagen. Huvudsakligen var mycket bra väder men det drog ihop sig till en ordentlig åskskur en gång och vi fick ställa oss under ett träd och ha en stor handduk uppspänd over våra huvuden några minuter.
 
 
Efter det lättat tog vi fram grillen och grillade välmarinerade biffar och åt en god potatissallad till. Givetvis hade vi med oss en liten låda vi och även en termos med iskall rosé :)
 
 
På kvällen struntade vi sonika i att titta på ESC och kollade istälet på ett par avsnitt Game of Thorones, vilken fantstiskt bra serie. Med facit i hand och efter att under några minuter i morse snabblyssnat igenom årets bidrag kändes det som ett mycket bra val. Ingen melodi borde ha vunnit i år. 
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...