söndag 5 maj 2013

Pumpa på sista dagen

Dagarna rullade på och plötsligt var vi framme vid min sista dag i Arguineguin, en dag som också råkade sammanfalla med Therese och den övriga personalens lediga dag. Efter en sovmorgon hämtade vi en bil som dels var tänkt att användas till att få mig till flygplatsen på torsdagsmorgonen, dels att åka runt lite på ön med på onsdagen.

När vi äntligen fått bilen, det är lite mañana här, så fyllde vi bilen med folk och stack upp mot Las Palmas. Bland annat var ett besök på ett stort köpcenter på agendan. En sak hade vi missat; visserligen kände vi till att det var 1:a maj, men att spanjorerna tog så hårt på det var svårt att ta in. Allting var stängt. Det blev ett besök i Maspalomas istället och en titt på dessa otroliga sanddyner som ska ha blåst dit från Sahara. Undertecknad undrar såklart över hur sanden fick för sig att landa precis där och ingen annanstans.

Lite senare på eftermiddagen var det dags för personalen att köra Bodypump under Therese ledning och jag var väl inte sämre än att jag hängde på. Askul helt enkelt...och varmt!

Dagen avslutades med ett besök på Quantanamo, alltså inte fånglägret utan en fantastiskt fin tapas-restaurang som låg ett berg bortanför Puerto Rico. Alla var där och vi hade en trevlig kväll med riktigt god mat. Tidigt i säng blev det den kvällen då vi skulle upp vid 04:30 på torsdagmorgonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...