söndag 5 maj 2013

Varför dra på det?! 
Hemresan från Arguineguin var tämligen händelselös. Therese och Mia körde mig till flyplatsen kl 5 på morgonen och efter incheckning, säkerhetskontroll och frukost somnade jag på planet 07:00 till Barcelona. Efter en timme för byte i Barcelona gick färden vidare till Landvetter där jag landade vid 15-tiden.

Väl hemma ca en timme senare slängde jag av mig packningen, fick i mig lite mat och började sedan föra över alla bilder jag tagit under veckan till NAS:en. Jag packade en träningsväska och stack till SATS Landala för att spinna 90 minuter med Moa. Varför dra på det när det finns tid? Det blev ett pass från helvetet. Efter att ha rest hela dagen så var jag rätt seg i kroppen så det gick åt mycket horn det passet.

Efter spinningen tillbringade jag kvällen hos Helene som bjöd på vin och en fantastiskt god chilli. Mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...