måndag 3 juni 2013

Burpees suck!

 
Efter fyra veckor av den helt galna 100-dagars utmaningen med att göra vardera 5000 burpees och armhävningar beslutades enhälligt av deltagarna att avbryta tokigheterna och begrava detta. Jag hann med 2000 av var under dessa 28 dagar vilket jag är väldigt nöjd med. Jag har en hatkärlek till dessa burpees. Så nyttiga men fy vad jobbiga de är.
 
Idag så skippade jag följaktligen mina 200 burpees innan spinningpasset och jäklar vilket driv det blev där istället. Visserligen körde jag 300 armhävningar och 300 crunches innan men det är ju inte ens i närheten så jobbigt som burpees. Jag tror jag ska fortsätta mata på med armhävningarna och köra crunches som komplement i fortsättningen bara för att ha någon utmaning att hålla på med.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...