onsdag 19 juni 2013

Cyklister högt, cyklister lågt, cyklister överalltCyklister högt, cyklister lågt, cyklister överallt! Vad är det som händer?
Jo, internationall Triathlon-tävling på gång i Alanya. Tävlingen som kördes 14-16 juni påverkade stan i dagar innan där det sattes upp kravallstaket för att låta cyklister och löpare kunna tävla obehindrat utan att behöva bli påkörda av bilar och målområdet med växlingsareorna har varit ett katastrofområde under hela veckan men fint blev det till slut.På fredagen drog då tävlingarna igång och det en hel del plåtat när juniortjejerna gjorde upp strax efter lunch. Under ett par timmar flödades det igenom minst fyra olika starter med olika klasser och det blev en hel del sköna bilder från där jag stod utanför hotellet. Simstarten blev också förevigad med tele från hotellets tak och sedan när de första simmarna nådde bryggan var det dags att förflytta sig till Atatürk Blvd för att plåta de tävlande när de fräste förbi vårt hotell med sina cyklar. Fort gick det också!En svenska fastnade på bildTvå svenskorFler bilder från Triathlon Alanya hittar du här på mitt Flickr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...