måndag 10 juni 2013

En riktig slappardag

Alanya dag tre. Total avslappning på schemat. Efter frukost tog vi två solstolar på hotellets strand och fick ett par så nära vattenbrynet att fötterna blev blöta lite då och då.

Det var riktigt varmt och gott idag, uppemot 32 grader så det blev täta dopp i havet för att kyla ner sig.

Givetvis går det ju inte att ligga still en hel dag så vi tog en promenad österut för att kolla hur den jättelånga stranden var. Det man generellt kan säga om östra stranden är att den är väldigt finkornig och långgrund, dvs perfekt för barnfamiljer, precis i anslutning till hamnen. Sedan österut blandas sektioner av fin sand, grov sand och grus. Stora sektioner är inte badbart då det är mycket sten på botten men emellan dessa är det kanonfint.

Nu på kvällen ska vi gå och käka på en trevlig restaurang vid hamnen som har en alldeles fantastisk god turkisk mat till skillnad från det "glassiga inneställe", vars kock borde arkebuserats, vi hamnade på igår. Mer om det när jag är hemma igen då jag inte kommer åt kamerabilderna här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...