tisdag 11 juni 2013

Så många nya vänner och ingen har Facebook


Här i Turkiet är det jättelätt att få en massa nya vänner. Det räcker att man går förbi en restaurang eller affär så hör man "hello my friend!" Så utomordentligt trevligt! Alla vill vara ens vänner :)

Svarar man så blir de dessutom alldeles till sig av lycka och de ger sig inte förrän du stiger in i deras affär så de får visa sitt fantastiska utbud. Givetvis blir man erbjuden att köpa alla deras fina varor av högsta kvalitet till ett vänskapspris när man nu är en så trevlig person! Priset sjunker också allteftersom vänskapen fördjupas inne i affären. Sen när man köpt något så bjuds man på thé. Det är vänskap det!

Taxichaffisarna hojtar också "My friend, you go to castle, I give good price." Det är så härligt med omtänksamma människor :)

Lite tråkigt bara att ingen har Facebook annars jag ju kunnat utöka min vänlista ordentligt nu när jag är vän med större delen av Alanya :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...