söndag 30 juni 2013

Träningsveckan 24-30 juni


Veckan har varit...sådär. Sex pass, tre gympass och tre spinningpass, har jag hunnit med. Totalt summerar vi till 600 armhävningar och lika många magcrunches och en taskig biceps. Spinningen har prestationsmässigt hållit sig på övre delen av skalan utom 90-minuterspasset på torsdagen då jag medvetet höll pulsen på 80% +/1 2% hela passet igenom vilket var väldigt jobbigt. Det är lätt att pulsen rusar så man måste hålla koll.

En tråkighet jag upptäck är att jag har problem ett ett av bicepsfästena på höger arm. Redan för en månad sedan kände jag av det och bestämde mig för att bara vila armen och inte belasta den med några curls på ett tag. Tydligen sitter problemen fortfarande i. Från att obehindrat klarat att curla med 22 kg per arm är jag på höger nu nere i ynka fem(!)  Lite surt men det är väl bara att ta ta i det med försiktiga vikter och mycket stretch.

Måndag: 40 minuter i gymmet och 75 minuter spinning med PTE på 4.4
Onsdag: 50 minuter i gymmet och 90 minuter spinning med PTE 4.6
Torsdag: 90 minuter i gymmet och en kontrollerat 90 minuters spinning med PTE 3.1


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...