fredag 12 juli 2013

SATS Träningsdagbok tar sig


Efter att ha varit i diskussioner med SATS support avseende SATS nya träningsdagbok som lanserades för knappt en månad sedan och de konstigheter den nya applikationen uppvisade så har saker och ting rättats till och det svar jag fått till slut är:

Hej igen,
Nu är det justerat så att om du chekar in för att köra både styrketräning följt av gruppträning behöver det gå mer än 30 minuter mellan din check-in till att du hämtar ut din klassbiljett. På så sätt får du två pass separerade. Medan andra som önskar att allt slås ihop till ett pass behöver hämta sin klassbiljett inom 30 min från att de checkat in.
Varför vi satt denna gräns är för att majoriteten som vi byggt Träningsdagboken för önskar att det endast registreras ett pass.
Tack igen för att du tagit dig tid att beskriva detta och ge oss konstruktiv feedback!
Vänliga hälsningar,
Camilla.


Det är en lösning som täcker in de flestas behov och det är huvudsaken. Nu finns det möjlighet för medlemmarna att anpassa innehållet i dagboken som man vill. Troligtvis kommer jag inte att använda detta då jag isf måste hämta ut biljetten minst 10 minuter innan passet för att behålla platsen och det många gånger är kö strax före pass. De gånger jag kommit så tidigt till gymmet att jag inte fått ut en biljett innan, har jag glömt att hämta ut den sen :) Men för de med bra minne kommer detta att vara en bra lösning.

Jag fick ett trevligt bemötande och efter en del missförstånd klarats ut och saker hamnat hos rätt personer då hände det grejer snabbt.Tack och bock!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...