onsdag 4 september 2013

Kinesisen i full gång


Andra veckan in på höstsäsongen och SATS Kinesis med Moa Richard är i full gång. Redan efter förra veckans pass drogs jag med en fantastisk träningsvärk och dagens pass lär knappast föra med sig något annat.

Grymt jobbigt idag (läs kul). Som mätvärde över prestation brukar vi köra 90 sekunder burpees efter passet vid några utvalda ställen under året; första, i mitten och på slutet. Förra veckans resultat var en personlig skandal jämfört med förra säsongens slutresultat.

Jag har dock insett ett par saker efter dagens pass. Det som skiljer mellan säsongsstart och slut är hornen. Jag om på mig själv med att konstpausa i övningarna när tröttheten övergår i smärta. Det är nåt man lär sig av med under säsongen. Till slut skiter man i tröttheten och går bara på horn. Det finns hopp i år med och med en sån instruktör som Moa så lär det snabbt bli verklighet igen!

Tack Moa för en fantastiskt inspirerande och kul klass som verkligen jobbar igenom hela kroppen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...