söndag 8 september 2013

Sommaren biter sig fast!


Början av september. Vecka 37 och kanonväder. Detta är inget nytt. Jag har sedan jag jobbade som officer på Luftvärnets Officershögskola sett just vecka 37 som en fantastiskt fin och solsäker vecka. Aspiranterna var alltid ute just den veckan på strapatsövning i Dalsland och nästan alltid var det kanonväder.


Den gångna helgen var inget undantag och då kvicksilvret lovade att leta sig upp mot 23-24 grader var det inget snack om saken, jag och Heléne letade oss upp till Delsjöarna för en latemansdag i solen och lite grillning.

Då det antagligen är en av de sista helgerna med såpass fint väder passade vi på att njuta ordentligt. Iskall rosé i termos som vi smuttade på medan vi chillade i solen. Sedan en trerätters grillmeny med grillat vitlöks- och chillibröd till förrätt, Entrecote med vitlöks-och chillismör, grillad potatis och italiensk sallad till huvudrätt och givetvis ett gott rött vin till detta. Det hela avslutades med äppelpaj och hemlagad vaniljsås och kaffe! Snacka om götta! Grymt götta :) Vem behöver åka iväg utomlands när det är sånt här väder på hemmaplan?! :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...