tisdag 15 oktober 2013

Freebird - ett turkiskt lågprisflyg

Detta inlägg är en del i en serie inlägg om att resa med TSS - Travel Service Scandinavia, RSD Reisen och NBK Touristic. Resan som beskrivs är en temaresa i Turkiet kallad Lykien och bygger på egna erfarenheter samt erfarenheter från medresenärer


Planet för den bokade resan med TSS till Antalya, Turkiet var en Airbuss A320 som flögs av Freebird, ett Turkiskt flygbolag, som bara har åtta kärror, dock mycket moderna sådana.

Vi avgick exakt på tidtabell och flygningen som tog 3,5 timmar flöt på utan konstigheter.  Servicen var så bra man kan förvänta sig av ett lågprisbolag dvs allt man vill äta och dricka kostar, kostar bra. En Cola,  lite chips och en flaska vatten, 75 spänn!  Inte tog de kort heller så de fanns de som fick problem. Eller, ja, lågprisbolag,  de flesta snålar in på godiset nuförtiden. Generellt gillade jag bolaget det var rent, snygg, trevligt, korrekt och i tid.

Jag växlade några ord med grannarna på sätet bredvid, deras erbjudande till resan  hade de fått av tidningen Ledarna,  Vi från Digital Foto, några andra från Motormännen.  En salig blandning av människor!


Fler inlägg om att resa till Turkiet med TSS:
Lykien - En temaresa med TSS till Turkiet oktober 2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...