lördag 12 oktober 2013

Gratis läppförstoring!

Den "rätta" duckface-looken :)
I dag har jag sparat massor med pengar. Bara en halvtimma efter jag vaknat så svullnade mina läppar plötsligt upp, alldeles gratis utan att jag behövt betala en ynkas riksdaler. Jag såg ungefär lika mongo ut som alla tjejer som försöker få till ett duckface så fort de är framför en kamera eller tror att någon tittar.

Detta är totalt fjärde gången jag fått detta och alla gångerna har varit inom de senaste två månaderna. Skumt värre. Vad det är har jag ingen aning om. Jag har försökt googla men det verkar inte vara nåt solklart som sticker ut. Allergisk reaktion säger en del, stressreaktion säger andra. De gånger jag råkat ut för detta har heller inga gemensamma nämnare i form av situation eller påverkan av ämnen.


Det kliar inte, det gör inte ont. Det spänner bara och känns ungefär som när man blivit bedövad hos tandläkaren. Å man ser helt mongo ut. Efter ett dygn är det borta igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...