torsdag 31 oktober 2013

Träningsmånaden oktober 2013


Oktober har varit en bra månad. Jag har genomfört totalt 18 pass vilket gör ett snitt på endast 4,2 pass/vecka vilket i sig inte riktigt når upp till mina mål. Men med tanke på att jag haft en veckas semester är jag mycket nöjd.

7 pass i gymmet har det blivit och jag börjar kunna lägga på alltmer på bicepscurls nu när mina bicepsfästen börjar bli bättre igen. Fortfarande 3 kg under "normal" vikter på hantlarna men det tar sig.

På konditionssidan har jag rivit av 7 pass i spinningsalen, främst 75- och 90-minutare samt 4 pass Kinesis. Kinesisen med Moa Richard är fortfarande efter ett par år den absoluta favoriten och ett pass jag ogärna missar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...