måndag 14 oktober 2013

Turkland, here we come!

Detta inlägg är en del i en serie inlägg om att resa med TSS - Travel Service Scandinavia, RSD Reisen och NBK Touristic. Resan som beskrivs är en temaresa i Turkiet kallad Lykien och bygger på egna erfarenheter samt erfarenheter från medresenärer


Då bär det iväg med TSS Travel Service Scandinavia till Antalya, Turkiet. Hittills har saker och ting funkat utmärkt med TSS. Alla papper har kommit i tid och det har t o m levererats tryckta resedokument i en trevlig mapp. Det känns bra att få lite riktiga grejer i handen istället för papper man måste skriva ut själv som man får av många andra. Nu är det bara upp till bevis på resten av arrangemanget.

Flygningen sker med Freebird, ett litet turkiskt bolag, som funnits på marknaden sedan 2001. De har bara 8 flygplan i sin flotta och planen är av typen Airbus A320 och A321 så de får väl räknas som hyfsat bra. Vad servicen beträffar vet jag inte i skrivande stund men det lär visa sig.

Det blir en sen avresa idag. Planet landar vid strax efter två i natt och det blir en kort natt på hotellet i Antalya innan det är dags att åka vidare i morgon förmiddag. Jag hoppas också att allt klaffar med upphämtningen på flygplatsen och med incheckningen så man kommer snabbt i säng. Man vet aldrig riktigt med billighetsresor. Rapport kommer i morgon kväll.


Fler inlägg om att resa till Turkiet med TSS:
Lykien - En temaresa med TSS till Turkiet oktober 2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...