söndag 24 november 2013

The best from the best

Då har jag precis kommit hem och stuvat i mig en ordentlig bit mat efter ett spinningpass på SATS Kungsgatan som lugnt placerar sig som årets utan jämförelse hårdaste och roligaste pass.

Det bjöds på 90 minuter spinning med en radda instruktörer som avlöste varandra var 10:e minut. Vi snackar en laguppställning som Moa Richard, Emma Nilsson, Therese Nordström, Trixie Assarsson, Johanna Carlund, Johanna S och Per Dosenius.  Då alla givetvis ville visa fram sin bästa sida blev det varken vila eller återhämtning i någon större utsträckning. Man har så klart allt valet att släppa av ett tag och återhämta men det var ju så förbaskat kul! 90 minuter bara flög iväg och plötsligt var passet slut.

Det var ett riktigt hårt pass jag är mycket nöjd med. Med en snittpuls på 85% fick kroppen verkligen jobba. Jag kände mig lite illamående vid ett tillfälle och en pulstopp på 98% förklarar saken :) I morgon ska jag återhämta lite så då blir det bara lätt styrketräning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...