onsdag 11 december 2013

Å där fick favoritpasset stryka på foten igenJag har under de senaste veckorna varit lite hängig. Tillräckligt bra för att jobba men ändå inte riktigt 100 för att träna. Jobba kan man göra hemifrån om man inte känner sig helt ok, då kan man hosta och ha sig utan att störa andra. Däremot vill jag känna mig frisk om jag ska träna då jag ofta går på rätt hårt och jag vill inte köra runt en massa saker i kroppen.

De senaste veckorna har präglats av en hel del inställda pass. jag har kört en måndag, varit tvungen att ställa in några dagar och varit på banan på lördag igen. Nu är det dags igen. I måndags var jag urstark och körde ett riktigt bra spinningpass, igår fick jag ställa in och idag rök även favoritpasset utan jämförelse, Kinesisen med Moa. När det dessutom är säsongsavslutning, med tillhörande mätning av hur vi utvecklats under säsongen, är det riktigt surt att ställa in. Men det är bara att bita i det sura äpplet.

Trots bakslagen är jag rätt nöjd med att inte bli ordentligt sjuk, att kroppen är såpass stark att den ändå orkar stå emot alla virus som är i omlopp. Nu blir det några dagars vila och sedan drar jag väl igång på lördag igen för att se om nästa vecka funkar bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...