måndag 16 december 2013

Julbordsinspirerat julbord

Igår kväll var det dags för årets höjdare, julbord med Mensa Väst på Tidbloms i Olskroken. Uppslutningen var rätt så bra i år och vi blev närmare 40 personer.


En glögg innan maten, följt av en förrätt med julbordsinspirerade snittar får man väl kalla dem för och till huvudrätt oxfilé med potatisgratäng. Avslutningsvis kaffe och dessert. Godare och lite lyxigare än ett vanligt julbord.

Det är alltid kul att få träffa dessa sköna, glada människor jag lärt känna genom föreningen. På pubkvällar och AW kommer det ofta bara en fåtal, här får man träffa hela det aktiva gänget på en gång och också lära känna lite nya spännande personer.


Det jag gillar mest med den här föreningen är att här umgås alla på lika villkor oavsett bakgrund och alla har ett givande utbyte av varandra. Det spelar ingen roll vad man har för kön, ålder, utbildning, arbete, hudfärg, sexuell läggning eller religion. Alla är lika och alla har trevligt tillsammans. Tänk om det kunde vara så på fler ställen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...