fredag 10 januari 2014

Den som väntar på nåt gott väntar ofta för länge

Många paket har jag beställt från DealExtreme, www.dx.com ,i Hong-Kong under åren. De är så otroligt billiga men leveranstiderna varierar kraftigt.


De flesta paket brukar dyka upp mellan två till tre veckor efter beställning men det har även tagit längre tid. Rekordet var nog den sista leveransen som jag redan hade gett upp på och ansåg saknad. Den beställde jag i slutet på september. Igår dök den till slut upp. Mitt tillbehörsbälte för fotoprylar. Jag undrar smått vilka villovägar det paketet varit på? Då finns det hopp om den förra leveransen som jag också saknar, ett par batterier som jag beställde till min kamera för drygt ett år sedan :)

Annars tycker jag det har funkat fint. Av de ca 40 ordrar jag lagt under de senaste åren saknas en och en har hamnat i tullen. Annars har allt kommit igenom smärtfritt, om än med lite långa leverenstider ibland. Men är man bara beredd på det så funkar det kanon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...