lördag 18 januari 2014

Ljusskygga individer på Bishops

Igår var det då äntligen dags för månadens After Work med Mensa och som vanligt höll vi till på Bishops Arms på Järntorget. Det blev en riktigt bra uppslutning, det var t o m svårt att få plats med alla runt bordet. Det var också kul att få se lite nya ansikten förutom det gamla gardet som alltid dyker upp. Jag hann med den sedvanliga Fish'n'chips och ett antal öl innan det var dags att dra sig tillbaka igen.

Jag funderade ett tag på om jag skulle ta med mig kameran men bestämde mig för att nöja mig med att ta en bild med mobilen då den har en riktigt bra kamera. Tyvärr så var det några ljusskygga individer i änden på bordet som kvickt duckade och täckte för ansiktet så fort telefonen kom fram så bilden blev helt sabbad. Min dassiga illustration ovan får symbolisera detta istället.

Det var ett par som tyckte att jag skulle prova på en kamerafri dag någon gång. Ok, här är den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...