fredag 17 januari 2014

Thailand: D-5


Med endast fem dagar kvar börjar det bli svårt att fokusera på som mycket mer än den förestående resan till Thailand.  Packningen är i stort sett klar och blir lätt. Runt 15 kg varav hälften är kameraprylar och teknik. Jag ser verkligen fram emot denna resa, både vad avser vilan men också för alla bilder jag kommer att kunna ta.


Sista konditionspasset är gjort och nu ska kroppen få vila och bygga lite motståndskraft mot alla baciller som far runt i flygplan. Man är ju extra känslig efter hårda konditionspass.

Idag ska jag också klippa mig hos Lena Darwall, ultrakort såklart. Jag har verkligen hittat rätt frisör, hon klipper mig exakt så som jag vill ha det. Efter klippningen ska vi gå och ta en öl på Ölrepubliken. Jag ska även försöka hinna med en After Work med Mensagänget efteråt så idag blir det full rulle.

Fem dagar kvar. Jag kommer givetvis att försöka blogga så mycket som möjligt under resans gång. Målet är ett inlägg om dagen om förbindelserna tillåter. Tills dess får bilderna från resan 2012 duga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...