onsdag 5 februari 2014

2000 bilder tagna


Ytterligare en latardag på Koh Samet och egentligen inget nytt att förtälja. Heléne tog en välbehövlig axel- och rygg massage på stranden och jag höll mig till Canon och Chang. Det blev en massa bilder på ditt och datt med andra ord. 2000 bilder hittills tagna och mer lär det bli.

Dagen kan väl summeras att gulskjortorna försökte inta stranden med småbåtar men för övrigt löpte strandlivet på som vanligt. I morgon ska vi upp hyfsat tidigt för att åka in mot fastlandet och ta bussen upp mot Pattayaområdet. Vi får se vad detta har att erbjuda för roliga fototillfällen.Det kanske ska nämnas att om man klänger på heliga symboler i Thailand kan det leda till fängelse.

Unge löst framtill, cigg i munnen och dessutom svepa sista slurken av ölen innan man åker iväg på moppen. Ehh?!Det är inte vara säljaren som kan använda kalkylatorn när man dividerar om priset.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Teneriffa från ovan, typ

När man tröttnat på att gå till stranden och ta bilder, trots att det finns lite udda ställen som en del av den här piren, kan man ju a...