tisdag 4 februari 2014

Där satt den!


Igår kväll hittade vi riktigt rätt med maten igen. Äntligen! Strax innanför porten till naturreservatet på Koh Samet, direkt till vänster bakom taxi "stationen" ligger tre olika thaiställen, en med röda plaststolar (som vi inte har testat), en med blå (som vi har testat och som nog tappat bort kryddorna) och till sist en med, hör och häpna, trämöbler som har en sån fantastisk god och billig mat.


Det är gött att sitta där med fötterna i sanden och kolla på vad som händer på gatan bredvid eller kolla på hundvalparna som busar i sanden bredvid bordet.


Maten då? Jodå, den var helt suverän. Vi beställde in en beef with basil salad. Det kallas tydligen sallad trots att det innehåller kött och är varmt här. Ordentligt kryddstarkt och lagom sälta. Inget behov av att lägga till något.


Den andra rätten var en gryta, en chicken in chilli curry vilket motsvarade precis vad vi hade hoppats på. Inget behov av tilläggskryddor här inte. Det är iofs bra att man kan krydda på efteråt men smaken blir så mycket bättre om kryddorna fått dra under själva tillagningen.


Denna restaurang får 5 av 5 chillis av oss iaf :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...