fredag 7 februari 2014

Fotografer och modell-wannabes i parti och minut


Vart man än går på stränderna i Thailand ser man alla dessa tonårstjejer som ska försöka ta "modellbilder" på varandra i nån orimlig förhoppning av att bli fotomodeller. Lägg till detta alla som ska plåta varandra i vattenbrynet, alla som bara plåtar roliga saker på stranden och dessutom alla som ska ta selfies med sina telefoner. Det blir en del.


Jag är dessutom övertygad om att jag och Heléne har fastnat på en och annan bild, inte minst när vi dykt upp bakom modell/modellerna för att få med fotografen också :) Vi blev faktiskt inbjudna till att vara med på en gruppbild med en massa japaner uppe vid militärmonumentet i Pattaya. Vi trodde först att de bad oss ta bilden men icke, de ville att vi skulle vara med :)


I vilket fall så blir jag lite rastlös av att bara sitta still på en handduk så då åker kameran fram. Här är ett axplock av lite roliga photoshoots:

Det tog ca 10 minuter innan uppställningen var klar med självutlösare och allt. Jag funderade och funderade...ska jag ta en bild eller ej? Ska jag? Jag hann!


Notera pälskragen! i 31 graders värme :-o

2 kommentarer:

 1. Var några år sedan i Egypten och där var det mest ryss (män) som fotade sina "flickor" i vatten...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det har jag själv sett i Egypten också...och i Turkiet :)
   Tror det var rätt mycket ryssar här med faktiskt. De verkar som de ryska tjejerna tror på någon form av motsvarande "american dream", att bli upptäckta och rika. Det gäller nog de flesta unga tjejer men för ryssarna verkar det gå högre upp i åldrarna.

   Radera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...