torsdag 13 februari 2014

Titulärambassadör


Då kan man titulera sig ambassadör då! Eller ja, för SATS Landala iaf :)

Jag tycker det är, förutom att det är nyttigt för kroppen på sikt, rent ut sagt skitkul att träna och jag berättar gärna om detta, framför allt här på bloggen och på Facebook. Om någon instruktör har gjort något bra, det gäller center också, så tycker jag att det är självklart att det ska få komma fram. Det är alldeles för mycket gnäll när folk är missnöjda men mer sällan framförs positiv kritik.

Nu har detta uppmärksammats på ett mycket trevligt sätt från SATS Landalas sida med Robert Acevski i spetsen. Jag hade ett långt och trevligt samtal med Robert idag där han visade sin uppskattning genom att justera mina medlemsvillkor på ett positivt sätt. Tack och bock :)

Han berättade också lite av hur han tänker som anläggningsansvarig och hur han ser på anläggningen och dess framtid. Detta center, som jag redan upplever vara det trevligaste centret i Göteborg, kommer att bli än bättre tror jag. Jag måste säga att det känns väldigt spännande att få följa detta och jag gillar verkligen det nytänkande han har infört.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...