tisdag 25 februari 2014

Vaknade skadeskjuten

Jag vaknade i morse med höger hand mer eller mindre obrukbar. Jag kan inte göra ens de mest basala saker såsom att ta på en strumpa, dra upp ett blixtlås eller borsta tänderna med högern.


Igår testade jag Transformer, en lite tuffare typ av cirkelträning, för första gången och jag tror att jag råkade slå lite snett mot boxningssäcken. I kombo med ett oräkeligt antal burpees så fick nog handleden nog. I mitten på andra varvet började problemen på allvar och jag var tvungen att försöka köra burpeesarna med i att huvudsak belasta vänster arm. Men jag genomförde iaf samtliga tre varv med fanan i topp. Efterföljande spinningpass fungerade förhållandevis bra trots att jag inte kunde stå upp och cykla och det blev totalt sett en mycket bra kombo som jag gärna skulle göra om.


På kvällen kände jag av handleden men smärtan hade ändå lättat jämfört med när jag körde passet. Inte var den svullen heller så jag hade förhoppningen av att vakna med en ordentlig träningsvärk och en frisk hand.

Inte då. Träningsvärk har jag ingen men satan vad det gör ont i handleden idag. Den är inte ett dugg svullen men den minsta lilla griprörelse eller vridning skickar fantastiska signaler till hjärnan som ber mig att låta bli. Jag känner mig som en skadeskjuten kråka. Att knacka med pekfingret på ett tangentbord funkar så jobbet blir inte lidande iaf. Dock ser onsdagens Kinesispass ut att ligga i farozonen. Typiskt!  #&%#¤&"#!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...