söndag 23 mars 2014

Krigarna från Göteborg


I lördags var det thaiboxningstävling i Kristianstad. Det var klubben C4 Thaiboxning som ordnade tävlingen och Swedish Top Team, där Nathalie tränar, skickade såklart ett gäng med krigare. Detta var Nathalies första tävling och då var det givetvis som förälder extra roligt att få vara med.


Det var överlag en bra ordnad tävling med deltagare från många olika klubbar. Totalt kördes 25 fighter under dagen i olika viktklasser. Dock hade man gjort några uppenbara missar vid matchningen vilket skapade ett par väl förutsägbara matcher. För övrigt funkade allting bra och det blev ett bra publiktryck i lokalen.


Swedish Top Team från Göteborg ställde upp med 7 fighters vilka alla gjorde mycket bra ifrån sig. Den blev några vinster men också några förluster, precis vad man kan förvänta sig. Nathalie, som gjorde sin debutmatch, var trots sin förlust några lärdomar och erfarenheter rikare och nöjd med sin prestation.

Matcherna kördes i D-klass vilket innebär att alla måste bära hjälm, kroppsskydd och benskydd. Nedan kommer lite blandade bilder från Swedish Top Teams matcher.

Nathalie Nischnaa Norvell


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...