onsdag 30 april 2014

Inställda passet blev bästa PT-timmen!


Idag har jag kört det roligaste träningspasset någonsin! Ett av de jobbigaste också. Dessutom mycket lärorikt och inspirerande. 

Jag infann mig på SATS Kungsgatan för det sedvanliga cirkelträningspasset Kinesis. Vem kunde väl tänka sig att så många bokat av på grund av Chalmers Cortége. Det slutade med att jag blev den enda deltagaren på passet. 

Moa Richard, som leder passet, erbjöd mig att få en PT-timme med henne istället och jag var inte sen att tacka ja. Jag har ju tidigare sett hur bra hon är med sina PT-kunder och nu fick jag uppleva detta själv. Helt utan förberedelser snodde hon ihop ett pass som utmanade mig muskulärt, tekniskt och psykiskt. Jag genomförde det, med fanan i topp tror jag, och fick både bättre självförtroende för min kapacitet på vissa övningar och kunskaper om en radda nya övningar att jobba med.

Det blev mycket arbete med skivstång idag. Marklyft och benpress var i centrum, övningar jag inte kört innan. Det är mycket teknik inblandat och efter detta pass kommer jag att våga köra lite sånt i fortsättningen utan risk att göra mig illa pga felaktig teknik. 

Passet avslutades med tre varv av diverse övningar såsom:
4 höga hopp upp på en låda
6 chins
8 axelpress med skivstång 
10 höga hopp upp på den höga lådan

Efter tre varv var jag rätt mör men satan så nöjd! Det lär bli rejäl träningsvärk på detta. Men vad duktig hon är den tjejen! Så bor du i Göteborg och vill hitta en riktigt bra PT så är Moa en solklar rekommendation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...