onsdag 30 april 2014

Jubileum för det 1000:e blogginlägget!

Det är lite av ett jubileum på bloggen idag. Detta är det 1000:e inlägget som publicerat!

Jag har bloggat sedan 2008 och har använt olika verktyg under vägen, några stycken egenutvecklade på egen server och några stycken färdiga lösningar. Nuvarande blogg, tillhandahållen av Blogger, kommer jag nog att behålla ett tag.

Under åren har vissa typer av inlägg varit mer populära än andra och resor har nog varit de som dragit mest trafik, framförallt när jag beskrivit t ex researrangörer som det funnits knapphändig information om - TSS, Travel Service Scandinavia t ex. Med dem reste jag till Turkiet och de inläggen är de mest populära på sajten. De har dragit mycket trafik och fått många kommentarer.

En del reseberättelser har det blivit från olika ställen i Turkiet, Egypten, Thailand och Rom. Fler lär det bli!

Lite tips och trix har jag fått fram under åren och det populäraste i den kategorin är helt klart inlägget om hur man bygger sitt eget TRX-band för ett par hundralappar.

Träning är också en populär kategori; hyllningen till mina fantastiska instrukltörer på SATS för några år sedan fick stor spridning.

Annars drar sex såklart en del. Jag hade ett par inlägg om Pattaya 2012 och bara för att det råkar stå både Pataya och sex i samma mening så blev det välbesökta inlägg :)

2011 var ett år där vägtullar började diskuteras i Göteborg och mitt debattinlägg om huruvida göteborgarna är lika korkade som stockholmarna drog en del trafik under ett par månader. Det blev också ett litet uppsving runt tiden för själva införandet av dumheterna (läs vägtullarna).

Som sagt, jag skriver om det mesta men resor har börjat ligga mig varmt om hjärtat, främst då jag gillar att fotografera och gärna delar med mig av mina upplevelser.

Vi får se vad det 2000:e inlägget kommer att summera :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...