måndag 28 april 2014

Photowalk på Göteborgs Stadsbiblioteket


På söndagen var det dags för en tur till Göteborgs Stadsbibliotek som precis slagit upp portarna efter totalrenoveringen. En photowalk såklart!

I regi av Facebook-gruppen "Annorlunda Photowalks i Göteborg" som anordnar walks med diverse teman, denna gången Stadsbiblioteket, blev vi ett gäng glada fotografer som tog oss an att dokumentera bibliotekets alla skrymslen och vrår.


Riktigt fint har det blivit. Ljust, fräscht och luftigt och med bänkar och fotöljer utspridda längs ytterkanterna där ljuset finns in från de höga fönstren.


Det finns också massor med sittplatser utrustade med eluttag dit man kan ta med sig sin laptop eller bara sitta och läsa/plugga. Även grupprum där det går att sitta mer ostört och arbeta finns det också tillgång till.I källarplanet hittar man ungdomsavdelningen med sköna möbler och bra utrymmen. Där finns också en hel avdelning för spel, både brädspel och TV-spel med stora 55-tums skärmar och även ett litet fik.


En trappa upp hittar man det stora caféet där man har möjlighet att gå ut på en stor balkong och njuta av sitt kaffe.

När vi blivit mätta på biblioteket gick vi ett varv runt kvarteren bakom Götaplatsen där vi plåtade både det ena och det andra. Vi avslutade det hela på Evas Paley på Avenyn där vi tog några öl i solen och tjötade bort ett par timmar. En mycket trevlig photowalk måste jag säga :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Svemester i Bergafjärden

I veckan tog vi en mini-svemester med Lasse & Lisa och åkte med upp till Bergafjärden strax söder om Sundsvall.  Här har Lisa sin ...