torsdag 17 april 2014

Utsända biskopar från Landala

Medan Påven körde sitt tal på Petersplatsen i Rom så riggade vi, Landalas egna biskopar, upp en photoshoot bara några meter utanför Petersplatsen.


Vi har en liten kul grej på gång för oss som tränar på SATS Landala, att ta bilder på SATS-prylar på diverse platser och händelser. Jag och Heléne bestämde oss för att träningspåsar på huvudet blir som biskopsmössor och var passar det bäst att ta en sådan bild? I Rom såklart! På Petersplatsen! Vem hade i sin vildaste fantasi räknat med att Påven ville vara med också?


Så efter Påven var färdig med syndernas förlåtelse och vad han mer hade att säga så började han förbereda sin "bil"-promenad nerför huvudgatan. När alla människor var fullt upptagna med att se till att få de bästa platserna runt paradvägen så passade vi på att rigga upp stativ och kamera på en plötsligt tom plats några meter på sidan av.
P-A positionerar kameran och testar.
Foto: Heléne
Riggen bestod av min Canon EOS 6D som jag fjärrstyrde via min Androidtelefon. På så sätt kunde vi placera oss exakt där vi ville innan vi drog bilderna. Efter genomförd selfie så han vi precis slita av oss "mössorna" för att rikta uppmärksamheten mot Påven som åkte förbi sådär 40-tal meter bort. Jag hade hoppats på att få med Påven på vår bild man vi var en aning sena och missade honom precis i högra hörnet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...