söndag 25 maj 2014

SATS AW på John Scotts


I fredags var det äntligen dags för ett AfterWork med SATS, ett efterlängtat event som har Therese alltid fixade och som har saknats en tid. Äntligen hände det!


Medlemmar och personal från SATS Landala och SATS Kompassen samlades uppe på takterrassen på John Scotts för att i solen njuta av goda hamburgertallrikar, dryck till bar priser och några goa timmar tillsammans.


Jag hoppas såklart på fler sådana tillfällen framöver. Det är ett fantastiskt bra tillfälle att medlemmar och personal träffar varandra "med kläderna på" och får några timmar att lära känna varandra på andra plan än bara träning.


Jag tog såklart en del bilder men SATS nya policy att bara ha Facebook sidor som tillåter SATS själva att ladda upp bilder hindrar såklart mig att dela dessa med medlemmarna på Kompassen. På Landala har vi en medlemsgrupp på Facebook och där ligger såklart alla bilder tillgängliga för de medlemmar som tränar där.
Kanske Kompassen och andra center följer vårt exempel på Landala, de är ju ett bra sätt till att ha dialog med de som tränar där. En Facebook-sida är ju så enkelriktad.Slutligen ett stort tack till Therese som nu tog tag detta igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...